A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Засідання постійної гуманітарної комісії

Дата: 05.06.2023 14:14
Кількість переглядів: 57

7 червня 2023 року о 15:00 год. в приміщенні Народного дому м. Комарно за адресою: м.Комарно, вул. Січових Стрільців, 40 (малий зал)  відбудеться засідання постійної гуманітарної комісії.

Порядок денний:

1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 15 липня 2022 року №104 «Про затвердження Програми розвитку та фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Комарнівська міська поліклініка» Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області на 2022-2024 роки» (ПР 2233)

2. Про внесення змін до рішення міської ради від 22.04.2021 року № 336 «Про затвердження Програми розвитку та фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області» на 2021-2024 рік» (ПР 2235)

3. Про внесення змін до рішення Комарнівської міської ради № 513 від 07 червня 2021 року «Про передачу комунального майна Комарнівської міської ради в оперативне управління КНП «ЦПМСД» Комарнівської міської ради» (ПР 2497)

4. Про проведення громадських обговорень проєктів рішень Комарнівської міської ради:

 - про припинення шляхом ліквідації філії Комарнівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів Монастирецького ЗЗСО І ступеня з дошкільним підрозділом Комарнівської міської ради Львівської області;

- про припинення шляхом реорганізації філії Комарнівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів Татаринівського ЗЗСО І ступеня з дошкільним підрозділом Львівського району Львівської області в Татаринівський ЗДО Комарнівської міської ради Львівської;

  - про припинення шляхом реорганізації  Тулиголівського  ЗЗСО І-ІІ ступенів з дошкільним підрозділом  Комарнівської міської ради Львівської області в Тулиголівський ЗЗСО І ступеня з дошкільним підрозділом Комарнівської міської ради Львівської області.

 (ПР 2579)

5. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень