A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Участь у міжнародному проєкті

Дата: 16.05.2023 17:12
Кількість переглядів: 100

З наміром сприяти підвищенню стійкості українських громад, Міжнародна Організація з Міграції організувала та  провела навчання, на якому  акцентувала:  сприяти посиленню спроможності збору ґендерно-чутливих даних, інклюзивного прийняття рішень та залучення і сприяння вироблення рішень представниками громад на місцевому рівні в Україні. У рамках проєкту були  проведені тренінги зі збору дезагрегованих за ґендерною ознакою даних для членів Комарнівської  та Городоцької громади,   адміністратори Комарнівської пройшли  навчання 15.05.2023  та 16.05.2023

Комарнівську громаду відібрано на конкурсній основі завдяки розробленій та грамотно поданій  проєктній заявці, що дасть можливість отримати підтримку в формі технічного забезпечення та взяти участь в тематичних тренінгах.

Впродовж двох днів учасники тренінгу дізналися як загалом в щоденному інформаційному потоці новин, подій виокремити різні типи даних та підходи до їх збору. Навчилися доступними інструментами збирати ці кількісні чи якісні дані, які потім доцільно використовувати при прийнятті рішень у громаді.

 

 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень