A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Засідання постійної земельної комісії

Дата: 24.03.2023 12:52
Кількість переглядів: 143

30 березня 2023 року о 15 00 год. в приміщенні Комарнівської дитячої музичної школи Комарнівської міської ради за адресою: м.Комарно, вул. Січових Стрільців, 5 відбудеться засідання постійної земельної комісії

 

Порядок денний засідання земельної комісії 30.03.2023 р.:

  1. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту ТОВ «Галицька енергоперспектива»  для розміщення споруд опорних конструкцій повітряних ліній електропередачі, трансформаторних підстанцій, розподільних пунктів, пристроїв і споруд за межами с.Кліцько.
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами с.Тершаків та затвердження умов продажу права оренди на неї на земельних торгах у формі електронного аукціону.
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами с.Тулиголове та затвердження умов продажу права оренди на неї на земельних торгах у формі електронного аукціону.
  1. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки в с.Бучали та продаж її на земельних торгах у формі електронного аукціону для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

5. Про погодження Львівському МТМР «Лісівник» подальшого користування мисливськими угіддями.

6. Про припинення договору оренди землі з АТ «Львівгаз» на земельну ділянку на пл.І.Франка, 38-а в м.Комарно та укладення нового договору зі зміненими умовами.

7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності за межами с.Грімне.

8. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки за межами с.Березець та надання її в оренду ТзОВ «Компанія «Платинум» для рибогосподарських потреб (площею 45,2902 га).

9. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки за межами с.Березець та надання її в оренду ТзОВ «Компанія «Платинум» для рибогосподарських потреб (площею 66,0148 га).

10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її в оренду Пеленському Богдану Йосиповичу для обслуговування нежитлового приміщення магазину на пл.І.Франка, 34 в м.Комарно. 

 11. Про припинення права користування Когута Богдана Володимировича земельною ділянкою площею 0,24 га для ведення особистого селянського господарства в с.Переможне.

12. Про надання дозволу ТзОВ «Агродар Львів» на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок невитребуваних (неуспадкованих) земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами с.Підзвіринець.

13. Про передачу Хлопецькій Лесі Войтківні в строкове сервітутне платне користування земельної ділянки на пл.І.Франка, 8 в м.Комарно для обслуговування нежитлової будівлі ресторану.

14. Про надання дозволу на розробку технічних документацій з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів:

14.1. с.Бучали площею 398,3476 га (стара площа – 277,2 га);

14.2. с.Катериничі площею 143,5628 га (стара площа – 66,4 га);

14.3. с.Литовка площею 65,6262 га (стара площа – 25,13 га).

  1.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) за межами с.Лівчиці.
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення для зміни цільового призначення земельної ділянки приватної власності Лазорко Лесі Петрівни на вул. Городоцькій, 39 в м.Комарно з «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд» на «для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (стоматологічної клініки з офісними приміщеннями)».
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності за межами с.Кліцько та надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення в оренду земельних ділянок.
  1. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (із земель, що перебувають в користуванні громадян – власників нерухомого майна (будівель і споруд), розташованого на цих земельних ділянках та передачу їх у власність громадянам:

18.1. Синенькій Ользі Михайлівні площею 0,1675 га на вул.Шевченка, 25 в с.Грімне;

18.2. Мотика Андрію Ярославовичу площею 0,2218 га на вул.Подоби, 40-а в с.Грімне;

18.3. Подласка Марії Михайлівні площею 0,0690 га на вул.Січових Стрільців, 56 в с.Грімне;

18.4. Шило Миколі Миколайовичу площею 0,1411 га на вул.Січових Стрільців, 67 в с.Грімне;

18.5. Яриш Марії Володимирівні площею 0,2500 га на вул.Січових Стрільців, 3-а в с.Грімне;

18.6. Гудзеляк Анні Миколаївні площею 0,2500 га на вул.Подоби, 40 в с.Грімне;

18.7. Репетило Марії Іванівні площею 0,2500 га на вул.Піддолинівській, 509 в с.Нове Село;

18.8. Крупач Марії Ільківні площею 0,1471 га на вул.Піддолинівській, 487-а в с.Нове Село;  

18.9. Гатала Любові Богданівні площею 0,2500 га на вул.Довгій, 79 в с.Підзвіринець;

18.10. Будінкевич Михайло Іванович площею 0,2500 га на вул.Степана Бандери, 16 в с.Татаринів.                                                                                                                                               

 

19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок П’юрковскої Оксани Володимирівни в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та ведення особистого селянського господарства в с.Грімне.

  1.  Про надання дозволу ПрАТ «ВФ Україна» на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки для обслуговування базової станції стільникового зв’язку в с.Бучали в натурі (на місцевості).
  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення під польовими (проектними) дорогами в масивах земель пайового фонду:

21.1. СТзОВ «Грімно» площею 1,6741 га за межами с.Грімне;

21.2. ТОВ «Захід-Агро МХП» площею 3,1755 га за межами м.Комарно та с.Кліцько.

  1. Про надання дозволу ДП ДСГП «Ліси України» на розробку проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки для ведення лісового господарства за межами с.Якимчиці.
  1. Про надання дозволу ТОВ «Хінкель-Когут» на розробку детального плану території колишнього господарського двору за межами с.Березець.
  1. Про надання дозволу власникам земельних часток (паїв) на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості):

24.1. Швець Марії Богданівні площею 1,23 в умовних кадастрових гектарах за межами с.Березець;

24.2. Кац Дарії Іванівні площею 1,51 в умовних кадастрових гектарах за межами с.Кліцько.

25. Про заяву Шалеви Степана Петровича щодо засипання суміжнім землекористувачем – Дутчаком Б. паркану на межі їхніх присадибних ділянок в с.Бучали та влаштування туалету з порушенням санітарних норм.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень