A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Звіт старости Підзвіринецького старостинського округу за 2022 рік Лопушинської Надії Іванівні

Дата: 20.02.2023 11:38
Кількість переглядів: 173

ЗВІТ

Старости Підзвіринецького старостинського округу

за 2022 рік

керуючись Конституцією та Законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів, Положенням про старосту та іншими нормативно- правовими актами, що визначають порядок його діяльності, звітую про роботу старости Підзвіринецького старостинського округу, до якого входять с. Підзвіринець, с.Лівчиці, с.Татаринів, с.Грабине та с.Паланики.

В січні 2022 року до Підзвіринецького старостинського округу приєднали села Татаринів та Паланики і зараз до старостинського округу входить п'ять населених пунктів.

Чисельність населення по округу станом на 1.01.2023 року складає 1232 чоловік, зокрема по с. Підзвіринець - 593 чоловік, з них - 78 дітей, по с. Лівчиці - 279 чоловік, з них - ЗО дітей, по с. Татаринів - 331 чоловік, з них - 45 дітей, по с.Грабине - 25 чоловік, з них- 1 дитина, по с. Паланики -4 чоловік, дітей нема.

У с.Підзвіринець є школа, дитячий садок, народний дім, бібліотека, медичний пункт, церква Різдва Богородиці, памятник Т.Г.Шевченку та могила борцям за волю України.

В с.Лівчиці є народний дім, церква святого Миколая Чудотворця та могила борцям за волю України.

В с.Татаринів є навчально-виховний комплекс, бібліотека, дві церкви Покрови Пресвятої Богородиці, пам’ятний Хрест жертв більшовицького терору, криївка.

На території округу проживають:

6 - багатодітних сімей

2 - дітей напівсиріт

7- учасників АТО

2 – афганці,                        2 - чорнобильці

 

 

 

 

 

  • Відповідно до покладених на мене повноважень беру участь у засіданнях виконавчого комітету Комарнівської міської ради;
  • виконую доручення міської ради, виконавчого комітету, міського голови, інформую їх про виконану роботу.
  • здійснюю особистий прийом громадян, які звертаються з проблемами різного характеру. Надаю їм рекомендації та консультації.
  • здійснюю облік, ведення, зберігання погосподарських книг
  • видала довідки різного характеру 350
  • характеристики з місця проживання, які подаються до різних організацій
  • видала 26 актів обстеження матеріальнопобутових умов проживання

Вчинено 29 нотаріальних дій, а саме:

10 - заповітів

7 - заяв різного характеру в нотаріальні контори

12 - довіреностей

Надавала адміністративні послуги населенню:

Підготовила документи для реєстрації місця проживання - 9 чоловік, проводила актуалізацію даних в системі РТГ.

З початку вторгнення російських військ в Україну проводила реєстрацію тимчасово переселених осіб по старостинському окрузі, було зареєстровано 58 чоловік. На даний час проживають люди в с. Лівчиці та с. Грабине.

Ведеться робота по військовому обліку. В грудні оформила 4 справи і возила хлопців до Городка на приписну комісію. З початку війни проводжу оповіщення військовозобов'язаних, яким є повістки.

Співпрацюю з земельним відділом Комарнівської міської ради. Приймаю заяви від громадян округу на приватизацію земельних ділянок, які потім подаю в земельний відділ. Веду роботу по земельному податку.

Протягом року, відповідно до затвердженої Програми соціально- економічного та культурного розвитку на території старостинського округу було виконано таку роботу:

Перед Великодніми святами було організовано толоки, де разом з небайдужими жителями наших сіл були прибрані рови вздовж центральної дороги Лівчиці- Підзвіринець, прибрано в селах біля шкіл, народних домів. В лютому засвітилося вуличне освітлення по вул. Довгій. Подавалися документи для участі у мікропроектах, але ,на жаль, почалася війна і всі проекти повідмінялися.

Протягом квітня - серпня проводилося косіння трави, прибирання біля могил борцям за волю України, біля пам'ятника Т.Шевченка, в парку, де розміщені гойдалки. В с. Лівчиці з допомогою молоді пофарбували загородку біля могили та зупинку громадського транспорту .

До дня Незалежності проводилися літургії в церквах наших сіл, а також панахиди за героїв, які загинули за Україну, біля могил.

Восени, маючи бляху, з фінансовою допомогою наших підприємців перекрили дах на приміщенні адмінбудівлі ( три сторони перекриті, на четверту забракло бляхи, плануємо цього року зробити решту даху).

До дня святого Миколая, за підтримки наших підприємців та фермерів, було організовано закупівлю подарунків для дітей в садочках, школах, для дітей учасників АТО, для дітей, батьки яких зараз захищають нашу державу від ворога, дітей інвалідів, дітей сиріт, дітей ВПО та одиноких громадян.

 

Хочу подякувати керівництву міської ради за те, що дослухалися до моїх прохань, допомагали мені у роботі.

 

Староста Підзвіринецького

старостинського округу                                                        Надія Лопушинська


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень