A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Засідання постійної земельної комісії

Дата: 17.02.2023 13:13
Кількість переглядів: 131

23 лютого 2023 року о 16 00 год. в приміщенні Комарнівської дитячої музичної школи Комарнівської міської ради за адресою: м.Комарно, вул. Січових Стрільців, 5 відбудеться засідання постійної депутатської комісії земельних відносин, природокористування, екологічних питань, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

Порядок денний

  1. Про надання дозволу ТОВ «Галицька енергоперспектива» на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту (для розміщення споруд опорних конструкцій повітряних ліній електропередачі, трансформаторних підстанцій, розподільних пунктів, пристроїв і споруд за межами с.Кліцько).
  1. Про внесення змін в рішення №1703 від 17.10.2022 р. «Про затвердження Програми розвитку земельних відносин, землеустрою та розробки містобудівної документації на території Комарнівської міської ради на 2023-2025 роки» на 2023 рік.
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за межами с.Кліцько для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та затвердження умов продажу права оренди на неї на земельних торгах у формі електронного аукціону.
  1. Про затвердження детальних планів території:

4.1. Для розміщення та експлуатації обєктів і споруд телекомунікацій – будівництва та обслуговування антенно-щоглової споруди в с.Грімне;

4.2. Для розміщення та експлуатації обєктів і споруд телекомунікацій – будівництва та обслуговування антенно-щоглової споруди в с.Переможне;

4.3. Для зміни цільового призначення земельної ділянки приватної власності Шпить Степана Петровича з «для ведення особистого селянського господарства» на «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд» в с.Нове Село.

 

  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок невитребуваних (неуспадкованих) земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами с.Грімне:

5.1. ТОВ «Агрофірма «ЯК» загальною площею 16,2348 га.

5.2.  ФГ «Горбунове» загальною площею 9,1512 га.

  1. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (із земель, що перебувають в користуванні громадян – власників нерухомого майна (будівель і споруд), розташованого на цих земельних ділянках та передачу їх у власність громадянам:

6.1. Нечипір Марії Богданівні площею 0,2500 га на вул.Підлісній, 11 в с.Підзвіринець;

6.2. Мазурик Галині Михайлівні площею 0,2296 га на вул.Подоби, 62 в с.Грімне;

6.3. Клименко Ірині Василівні площею 0,1012 га на вул.Січових Стрільців, 94 в с.Грімне.

  1. Про надання дозволу власникам земельних часток (паїв) на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості):

7.1. Верхомію Євгену Андрійовичу площею 1,50 в умовних кадастрових гектарах за межами с.Грімне;

7.2. Верхомію Євгену Андрійовичу площею 1,01 в умовних кадастрових гектарах за межами с.Грімне;

7.3. Підгірській Лесі Михайлівні площею 1,50 в умовних кадастрових гектарах за межами с.Грімне;

7.4. Підгірській Лесі Михайлівні площею 1,50 в умовних кадастрових гектарах за межами с.Грімне;

7.5. Кричковській Марії Михайлівні площею 0,46 в умовних кадастрових гектарах за межами с.Грімне;

7.6. Мотика Андрію Ярославовичу площею 1,50 в умовних кадастрових гектарах за межами с.Грімне;

7.7. Купчаку Івану Володимировичу площею 1,50 в умовних кадастрових гектарах за межами с.Грімне;

7.8. Кузику Михайлу Антоновичу площею 1,24 в умовних кадастрових гектарах за межами с.Грімне;

7.9. Бей Івану Михайловичу площею 1,02 в умовних кадастрових гектарах за межами с.Грімне;

7.10. Бей Івану Михайловичу площею 1,02 в умовних кадастрових гектарах за межами с.Грімне;

7.11. Заяць Богдану Михайловичу площею 1,50 в умовних кадастрових гектарах за межами с.Грімне;

7.12. Романина Євгенії Іванівні площею 1,06 в умовних кадастрових гектарах за межами с.Нове Село;

7.13. Репетило Ганні Миколаївні площею 2,48 в умовних кадастрових гектарах за межами с.Мости.

7.14. Панасу Ігорю Васильовичу площею 1,14 в умовних кадастрових гектарах за межами с.Грімне;

7.15. Романовій Христині Михайлівні площею 1,50 в умовних кадастрових гектарах за межами с.Грімне;

7.16. Романовій Христині Михайлівні площею 0,90 в умовних кадастрових гектарах за межами с.Грімне.

8. Про надання дозволу власникам земельних часток (паїв) на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за межами с.Поляна.

9. Про погодження ТзОВ «ОБЕСЗ» прокладання волоконно-оптичної лінії звязку в межах території міської ради (поблизу с.Монастирець, с.Мости).

10. Про затвердження техдокументації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) за межами с.Кліцько.

11. Про затвердження техдокументації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності за межами м.Комарно.

12. Про передачу Хлопецькій Лесі Войтківні в строкове сервітутне платне користування земельної ділянки на пл.І.Франка, 8 в м.Комарно для обслуговування нежитлової будівлі ресторану.

13. Про надання дозволу ТОВ «Агрофірма «ЯК» на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення під польовими (проектними) дорогами в масивах земель пайового фонду за межами с.Грімне.

14. Про надання дозволу на розробку детального плану території, прилеглої до недіючого єврейського кладовища на вул.Львівській (39-а) в м.Комарно (на якій розташована недіюча вбиральня для обслуговування паломників).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень