A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета «Баклажани, капуста, капуста цвітна, перець солодкий, горох зелений, горох зелений морожений, часник, цибуля, морква, бу

Дата: 13.01.2023 23:40
Кількість переглядів: 192

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета «Баклажани, капуста, капуста цвітна, перець солодкий, горох зелений, горох зелений морожений, часник, цибуля, морква, буряк столовий, огірки свіжі, помідори свіжі, кабачки, гарбуз, апельсини, банани, яблука, лимони» (Класифікація за ДК 021-2015 (CPV) 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи)

UA-2022-12-21-009537-a
(відповідно до пункту 4.1постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

            Відповідно до статті 4 Закону України “Про публічні закупівлі” планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби та включаються до річного плану закупівель. Кошторисом Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області на  2023 рік, передбачено видатки на закупівлю «Баклажани, капуста, капуста цвітна, перець солодкий, горох зелений, горох зелений морожений, часник, цибуля, морква, буряк столовий, огірки свіжі, помідори свіжі, кабачки, гарбуз, апельсини, банани, яблука, лимони» (Класифікація за ДК 021-2015 (CPV) 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи), що є предметом цієї закупівлі за КЕКВ 2230. Очікувана вартість предмета закупівлі 277`500,00 грн.    Джерело фінансування – місцевий бюджет Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області.

           Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики визначені  технічним завданням та оприлюднено Замовником у тендерній документації згідно з вимогами статей 22 і 23 Закону України «Про публічні закупівлі».

з/п

Найменування

продукції

Одиниця

вимірювання

Кількість

Вимоги до товару

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Баклажани

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

42,00

Баклажани свіжі .Плоди не в`ялі, величина плодів – середня,  свіжі, чисті, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, без хвороб, механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками, з властивим для сорту  запахом. Плоди повинні бути упаковані в ящики або спеціальні контейнери. Тара повинна бути міцною, сухою, чистою, без сторонніх запахів. Без ГМО        ДСТУ 7075-2009, відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування.

 

 

 

 

 

 

 

2.

 

 

 

 

 

 

 

Капуста

 

 

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

 

 

1720,00

Капуста свіжа (пізніх сортів) - згідно з ДСТУ 7033:2009. Капуста кругла, середнього розміру не пошкоджена, колір та смак відповідає типовим для ботанічних сортів, відповідно до діючих стандартів, листя капусти не сухі, не жовті. Качани свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформувалися, непророслі, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Капуста цвітна

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

175,00

Капуста цвітна свіжа  – вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, має типові для сорту форму, смак та колір без стороннього запаху і присмаку. Головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, не тріснуті, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками, без зайвої зовнішньої вологи. Головка щільна. Головки повинні бути зачищені до щільно прилеглих зелених або білих листків. Маса зачищеної головки не менше 2 кг.

Не допускається:

- відхилення від встановлених розмірів за массою;

- наявність головок загнилих, порослих, тріснутих,  підморожених, запарених .

Капуста цвітна свіжа  відповідає вимогам  ДСТУ 3280-95 або еквівалент.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перець солодкий

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

50,00

Перець солодкий свіжий. Плоди  не в`ялі, величина плодів – середня,  свіжі, чисті, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, без хвороб, механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками, з властивим для сорту  запахом. Плоди повинні бути упаковані в ящики або спеціальні контейнери. Тара повинна бути міцною, сухою, чистою, без сторонніх запахів. Без ГМО        ДСТУ 7075-2009, відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Горох зелений

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

75,00

Горох зелений свіжий: Зовнішній вигляд: Зерна свіжі, цілі, з тонкою і ніжною оболонкою, ніжною м'якоттю, типові для ботанічного сорту за розміром і забарвленням, не пошкоджені шкідниками і не уражені хворобами . Колір однорідний, зелений або світло-зелений. Допускається наявність окремих зерен з плямами пігментації і відтінками зеленого кольору. .Запах і смак властиві свіжому овочевому гороху, без стороннього запаху і смаку. Допускається незначний крохмалистий присмак. Базове зміст битих зерен, 3% від маси партії, не більше. Вміст зерен, пошкоджених шкідниками, уражених хворобами і пророслих зерен, наявність землі та мінеральних домішок не допускається.

Пакування: Горох завантажують в контейнер типу "човник", або картонний ящик шаром не більше 10 см). Тара для транспортування і зберігання гороху повинна бути чистою, без стороннього запаху, промаркована.

Якість повинна відповідати нормам ДСТУ або ТУ виробника, іншим вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування.

Країна походження – Україна.

Сезонна поставка.

 

 

 

 

 

6.

 

 

 

 

Горох зелений морожений

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

10,00

Горошок зелений з мозкових сортів, ваговий. Горошини одного кольору, рівні за розміром. Виготовлений за технологією «шокової» заморозки. Не допускається повторної заморозки (наявність снігу, інею та суцільної маси свідчить про повторну заморозку).

 

7.

 

Часник

 

кг

 

22,00

Головки щільні, сухі, без корінців або з короткими сухими корінцями, з сухою шийкою.

 

 

 

 

 

8.

 

 

 

 

 

Цибуля

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

920,00

Цибуля ріпчаста - згідно з ДСТУ 7033:2009, без пошкоджень. На смак та колір відповідати типовій  овочевій продукції та відповідати нормативним документам. Цибулини визрілі, здорові, цільні, сухі, незабруднені, з добре підсушеними верхніми кінчиками.

 

 

 

 

 

 

 

 

9.

 

 

 

 

 

 

 

 

Морква

 

 

 

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

 

 

 

460,00

Морква столовазгідно з ДСТУ 7033:2009, середніх розмірів, сорти можуть бути різними: продовгуватими, довгими без пошкоджень, не гнилими. На смак соковита з солодкуватим присмаком та по якості і безпечності  відповідати чинним законодавчим актам. Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, без тріщин, нев’янучі, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками

 

 

 

 

 

 

 

10.

 

 

 

 

 

 

 

Буряк столовий

 

 

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

 

 

1090,00

Буряк столовий - згідно з ДСТУ 7033:2009, середніх розмірів, сорти можуть бути різними: продовгуватими, круглими, без пошкоджень, не гнилими. На смак столового червоного буряка з солодкуватим присмаком та по якості і безпечності  відповідати чинним законодавчим актам. Цибулини визрілі, здорові, цільні, сухі, незабруднені, добре підсушеними

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Огірки свіжі

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

235,00

Огірки свіжі. Плоди не в`ялі, величина плодів – середня,  свіжі, чисті, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, без хвороб, механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками, з властивим для сорту  запахом. Плоди повинні бути упаковані в ящики або спеціальні контейнери. Тара повинна бути міцною, сухою, чистою, без сторонніх запахів. Без ГМО            ДСТУ 7075-2009, відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Помідори свіжі

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

255,00

Помідори свіжі. Плоди не в`ялі, величина плодів – середня,  свіжі, чисті, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, без хвороб, механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками, з властивим для сорту  запахом. Плоди повинні бути упаковані в ящики або спеціальні контейнери. Тара повинна бути міцною, сухою, чистою, без сторонніх запахів. Без ГМО        ДСТУ 7075-2009, відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кабачки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

30,00

Кабачки свіжі. Плоди не в`ялі, величина плодів – середня,  свіжі, чисті, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, без хвороб, механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками, з властивим для сорту  запахом. Плоди повинні бути упаковані в ящики або спеціальні контейнери. Тара повинна бути міцною, сухою, чистою, без сторонніх запахів. Без ГМО        ДСТУ 7075-2009, відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Гарбуз

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

40,00

Гарбуз свіжий. Плоди очищені, без насіння, не в`ялі,   свіжі, чисті, без перевищеного вмісту хімічних речовин, достатньої зрілості, без ознак гнилі, без хвороб, механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками, з властивим для сорту  запахом. Тара повинна бути міцною, сухою, чистою, без сторонніх запахів. Без ГМО      ДСТУ 7075-2009, відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування.

 

 

 

 

15.

 

 

 

 

Апельсини

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

270,00

Апельсини мають бути кисло-солодкими на смак, свіжими, достатньої зрілості, але без ознак перезрілості (чорні цятки) та без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та не вражені шкідниками. Колір плодів оранжевий

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Банани

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

270,00

Банани. Плоди середнього розміру, вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, без ГМО. Банани мають бути солодкими на смак, свіжими, достатньої зрілості, але без ознак перезрілості (чорні цятки) та без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та не вражені шкідниками чи хворобами. Колір плодів жовтий. Зовнішній вигляд: плоди циліндричної або тригранної форми, випрямлені або загнуті. Довжина плоду варіює від 3 до 40 см, товщина — від 2 до 8 см свіжі, цілі, чисті, , з жовтим забарвленням шкірки. М'якоть щільна, шкірка легко від неї відділяється. Не допустима перезрілість чи недозрілість.

 

 

 

 

 

 

 

 

17.

 

 

 

 

 

 

 

 

Яблука

 

 

 

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

 

 

 

1110,00

Плоди вітчизняні, в асортименті, середніх розмірів, цілі, стиглі, здорові, чисті, незів'ялі, не тріснуті, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками і хворобами, з плодоніжкою і без неї,, без зайвої зовнішньої вологості, типової для ботанічних сортів по формі і забарвленню, без пошкодження плічок, відповідно до ДСТУ та інших чинних законодавчих актів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Лимони

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

78,00

Повинні бути стиглі, цілі, здорові, чисті, незів'ялі, не тріснуті, без пошкоджень, без зайвої зовнішньої вологості, типова для ботанічних сортів  форма і забарвлення, смак,  без пошкодження плічок, відповідно до ДСТУ та інших чинних законодавчих актів. Не пошкоджена шкідниками. Без ГМО та мати відповідність іншим вимогам діючого санітарного законодавства України, нормам харчування.

 

    Очікувана вартість предмета закупівлі: - 277`500,00 грн.

Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі з урахуванням роз’яснень Мінекономіки Щодо розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі № 3301-04/34980-06 від 20.08.2019 р. та Щодо передумов здійснення закупівель № 3304-04/55366-06 від 10.09.2020 р. і  примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, здійснювався замовником шляхом моніторингу середньоринкових цін на відповідні види овочів та фруктів при плануванні відповідної закупівлі. Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни товарів, що міститься вмережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах постачальників,в електронному каталозі, в електронній системі закупівель “ProZorro” щодо аналогічних закупівель, проводились ринкові консультації.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень