A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета «М'ясо свинне ( лопатка), філе куряче» (Класифікація за ДК 021-2015 (CPV) 15110000-2 М’ясо) UA-2022-12-16-005684-a

Дата: 13.01.2023 23:35
Кількість переглядів: 123

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета «М'ясо свинне ( лопатка), філе куряче» (Класифікація за ДК 021-2015 (CPV) 15110000-2 М’ясо)

            UA-2022-12-16-005684-a
(відповідно до пункту 4.1постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

            Відповідно до статті 4 Закону України “Про публічні закупівлі” планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби та включаються до річного плану закупівель. Кошторисом Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області на  2023 рік, передбачено видатки на закупівлю «М'ясо свинне ( лопатка), філе куряче)», що є предметом цієї закупівлі за КЕКВ 2230. Очікувана вартість предмета закупівлі 484`100,00 грн.    Джерело фінансування – місцевий бюджет Комарнівської міської ради.

           Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики визначені  технічним завданням та оприлюднено Замовником у тендерній документації згідно з вимогами статей 22 і 23 Закону України «Про публічні закупівлі».

№ з/п

ДК 02:2015

Найменування та основні вимоги до технічних характеристик предмета закупівлі

Одиниця виміру

Кількість

1

15110000-2 - М’ясо

М'ясо свинне ( лопатка)

 Свинина - має поверхню рожевого чи червоного кольору, запах,  властивий даному виду м’яса. М’ясо повинно бути вітчизняного виробництва, клеймоване, доброякісне, оброблене відповідно до технології.

На розрізі м'ясо щільне, пружне, запах властивий м’ясу. Не допускається наявність згустків крові, кісток, пошкоджень поверхні, забруднень. Не допускається завозити м’ясні обрізки. М’ясо повинно бути одержано від забою здорової тварини.

кг

922

2

15110000-2 - М’ясо

Філе куряче .

М’ясо птиці, зі строком придатності не менше ніж 80% від загального строку придатності. Запах - властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. Зовнішній вигляд - без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена, без кісток

кг

1460

    Очікувана вартість предмета закупівлі: - 484`100,00 грн.

Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі з урахуванням роз’яснень Мінекономіки Щодо розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі № 3301-04/34980-06 від 20.08.2019 р. та Щодо передумов здійснення закупівель № 3304-04/55366-06 від 10.09.2020 р. і  примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, здійснювався замовником шляхом моніторингу середньоринкових цін на відповідні види м’яса при плануванні відповідної закупівлі. Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни товарів, що міститься вмережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах постачальників,в електронному каталозі, в електронній системі закупівель “ProZorro” щодо аналогічних закупівель, проводились ринкові консультації.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень