A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Урочисте нагородження юних талантів та спортсменів

Дата: 13.01.2023 22:32
Кількість переглядів: 140

Кожен українець на своєму фронті доводить, що ми сильна, мужня і освічена нація. Усупереч військовій агресії, випускники, учасники олімпіад, спортивних змагань щоденно готувалися, аби перемогти і підкорити нові вершини.
 
13.01.2023 року у приміщенні Комарнівської міської ради вперше відбулося урочисте нагородження юних талантів та спортсменів.
Це відкриття літопису Комарнівської міської ради з роботи із активною молоддю громади, яка має бажання вчитися, творити, досягати перемог.
Міський голова Ігор Черевичник вручив подяки переможцям II етапу з Всеукраїнських учнівських олімпіад, випускникам за здобутий найвищий 200-бальний показник у складанні національного мультипредметного тесту з навчальних дисциплін, призерам спортивних Міжнародних, Всеукраїнських, обласних змагань та їх наставникам.
Учні, випускники, вчителі та тренери отримають фінансову винагороду з місцевого бюджету.
З вітальним словом виступили заступник з гуманітарних питань Комарнівської міської ради Б. С. Винарчик та начальник гуманітарного відділу І. М. Шугало, виразили вдячність дітям, які обрали свій шлях розвитку, побажали їм впевненості у своїх силах.
З метою підтримки обдарованої молоді виконкомом Комарнівської міської ради передбачено кошти на придбання подарунків та грошових винагород юним талантам та їх наставникам.
 
Бажаємо оптимізму, творчого злету, натхнення на нові звершення.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень