A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі «Поточний ремонт пішохідного переходу через річку Дністер в с. Монастирець Львівського району Львівської області» (Класифікація за ДК 021-2015 (CPV) - 45223000-6 - Спорудження конструкцій)

Дата: 08.11.2022 10:13
Кількість переглядів: 151

Комарнівська міська рада Львівського району Львівської області

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі «Поточний ремонт пішохідного переходу через річку Дністер в с. Монастирець Львівського району Львівської області» (Класифікація за ДК 021-2015 (CPV) - 45223000-6 - Спорудження конструкцій), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Комарнівська міська рада Львівського району Львівської області; вул. Січових Стрільців, 34, м. Комарно, 81562; код за ЄДРПОУ — 26411516; категорія замовника — замовник здійснює закупівлі для потреб органів місцевого самоврядування..

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «Поточний ремонт пішохідного переходу через річку Дністер в с. Монастирець Львівського району Львівської області» (Класифікація за ДК 021-2015 (CPV) - 45223000-6 - Спорудження конструкцій)

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги UA-2022-11-04-005917-a

Розмір бюджетного призначення: 1 500 000,00 ( один мільйон п’ятсот тисяч гривень 00 коп.) гривень згідно з наявними кошторисними призначеннями на 2022 рік.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 1 500 000,00 ( один мільйон п’ятсот тисяч гривень 00 коп.) грн.

  Згідно Додатку 1 до рішення Комарнівської міської ради «Про внесення змін в рішення № 1137 від 16 грудня 2021 року « Про затвердження Програми житлово-комунального господарства та благоустрою Комарнівської міської ради на 2022-2023 роки» № 1698 від 17 жовтня 2022 року виділено кошти в сумі 1 500 000,00 (один мільйон п’ятсот тисяч гривень 00 коп.) грн. на  Поточний ремонт пішохідного переходу через річку Дністер в с. Монастирець Львівського району Львівської області.

Обґрунтування технічних, якісних характеристик.

     Необхідність в проведенні поточного ремонту пішоходного переходу виникла у зв’язку з аварійністю мосту, яким користувалися місцеві жителі. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі здійснено на підставі затвердженого дефектного акту «Поточний ремонт пішохідного переходу через річку Дністер в с. Монастирець Львівського району Львівської області». При проведенні поточних ремонтних робіт виконавець повинен виконувати заходи, що забезпечують дотримання правил техніки безпеки у відповідності із Законом України «Про охорону праці», інших чинних нормативних документів та актів з охорони праці та промислової безпеки у будівництві (при реконструкції, що передбачене закупівлею), природоохоронного законодавства, державних будівельних норм (ДБН), правил безпечного зведення споруд, гігієнічних нормативів, санітарних правил і норм тощо. Будівельні матеріали та вироби, які будуть використані виконавцем під час надання послуг з поточного ремонту мають відповідати основним вимогам, визначеним у Технічному регламенті щодо споруд, в яких вони застосовуються, зокрема, національним стандартам ДСТУ і гармонізованими європейськими ДСТУ Б EN, будівельним нормам та повинні бути промарковані національним знаком відповідності.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень