A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Засідання постійної земельної комісії

Дата: 03.10.2022 09:55
Кількість переглядів: 115

В четвер, 06 жовтня 2022 року о 15.00. год. в приміщенні Народного дому м.Комарно (малий зал) відбудеться засідання постійної земельної комісії.

 

Порядок денний земельної комісії 06.10.2022 р.:

 

1.Про затвердження Програми розвитку земельних відносин, землеустрою та розробки містобудівної документації на території Комарнівської міської ради на 2023-2025 роки.

 2.Про надання дозволу ПрАТ «Київстар» на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж орендованої земельної ділянки площею 0,1171 га  для обслуговування базової станції мобільного зв’язку в с.Підзвіринець (за межами населеного пункту).

3.Про надання дозволу на розробку детального плану території в районі вул.Щирецької у м.Комарно (територія колишнього хлібзаводу) для будівництва та обслуговування об’єктів комерційного призначення.

4.Про надання дозволу ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» на розробку проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельних ділянок: площею 0,0450 га для обслуговування будівлі заглибленого складу на вул.Городоцькій, 36а в м.Комарно; площею 0,0073 га, 0,0074 га і 0,0020 га за межами с.Переможне для обслуговування споруд газотранспортної системи.

5.Про передачу АТ «Укргазвидобування» в сервітутне платне користування земельної ділянки площею 0,05 га за межами с.Грімне для будівництва, розміщення та обслуговування свердловини №4 Турабівського газового родовища.

6.Про надання дозволу ТзОВ «Еко-Фрукт Плюс» на розробку проекту землеустрою, що забезпечує еклого-економічне обгрунтування сівозміни та впорядкування угідь орендованих земельних ділянок площами: 19,0 га; 19,0 га; 12,52 га; 19,0 га; 17,4987 га за межами с.Монастирець.

7.Про надання Каблашу Миколі Васильовичу у сервітутне платне користування земельної ділянки площею 0,0080 га для обслуговування нежитлового приміщення магазину-кафе на вул. Городоцькій, 38 в м.Комарно.

8.Про надання Коперу Богдану Володимировичу у сервітутне платне користування земельної ділянки площею 0,0080 га для обслуговування складського приміщення на вул. Гончарській, 2-а в м.Комарно.

9.Про погодження проведення ТОВ «Ентерпрайз ЛТД» польових сейсморозвідувальних робіт та геофізичних досліджень з метою пошуку нафти і газу на ліцензійній ділянці Берестянська (третя частина ділянки) Косівсько-Угерського полігону на території Комарнівської міської ради.

10.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,40 га для обслуговування незавершеного будівництвом приміщення Народного Дому на вул.Центральній в с.Підзвіринець.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень