A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Засідання постійної земельної комісії

Дата: 03.10.2022 15:58
Кількість переглядів: 136

В четвер, 06 жовтня 2022 року о 15.00. год. в приміщенні Народного дому м.Комарно (малий зал) відбудеться засідання постійної земельної комісії.

Порядок денний земельної комісії 06.10.2022 р.:

  1. Про затвердження Програми розвитку земельних відносин, землеустрою та розробки містобудівної документації на території Комарнівської міської ради на 2023-2025 роки.
  1.  Про надання дозволу ПрАТ «Київстар» на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж орендованої земельної ділянки площею 0,1171 га  для обслуговування базової станції мобільного звязку в с.Підзвіринець (за межами населеного пункту).
  1. Про надання дозволу на розробку детального плану території в районі вул.Щирецької у м.Комарно (територія колишнього хлібзаводу) для будівництва та обслуговування обєктів комерційного призначення.
  1. Про надання дозволу ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» на розробку проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельних ділянок: площею 0,0450 га для обслуговування будівлі заглибленого складу на вул.Городоцькій, 36а в м.Комарно; площею 0,0073 га, 0,0074 га і 0,0020 га за межами с.Переможне для обслуговування споруд газотранспортної системи.
  1. Про передачу АТ «Укргазвидобування» в сервітутне платне користування земельної ділянки площею 0,05 га за межами с.Грімне для будівництва, розміщення та обслуговування свердловини №4 Турабівського газового родовища.
  1. Про надання дозволу ТзОВ «Еко-Фрукт Плюс» на розробку проекту землеустрою, що забезпечує еклого-економічне обгрунтування сівозміни та впорядкування угідь орендованих земельних ділянок площами: 19,0 га; 19,0 га; 12,52 га; 19,0 га; 17,4987 га за межами с.Монастирець.
  1. Про надання Каблашу Миколі Васильовичу у сервітутне платне користування земельної ділянки площею 0,0080 га для обслуговування нежитлового приміщення магазину-кафе на вул. Городоцькій, 38 в м.Комарно.
  1. Про надання Коперу Богдану Володимировичу у сервітутне платне користування земельної ділянки площею 0,0080 га для обслуговування складського приміщення на вул. Гончарській, 2-а в м.Комарно.
  1. Про погодження проведення ТОВ «Ентерпрайз ЛТД» польових сейсморозвідувальних робіт та геофізичних досліджень з метою пошуку нафти і газу на ліцензійній ділянці Берестянська (третя частина ділянки) Косівсько-Угерського полігону на території Комарнівської міської ради.
  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,40 га для обслуговування незавершеного будівництвом приміщення Народного Дому на вул.Центральній в с.Підзвіринець.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень