A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Неймовірна екскурсія дітей нашої громади у музей "Жива Історія"

Дата: 02.08.2022 15:25
Кількість переглядів: 1748

1.08.2022 року, за сприяння працівників соціального захисту, служби у справах дітей та гуманітарного відділу Комарнівської міської ради була організована військово-історична екскурсія для дітей які тимчасово проживають на території Комарнівської громади та дітей пільгових категорій.
Військово-історична екскурсія "Жива Історія" - музей про події часів Першої і Другої світових воєн, Визвольної боротьби, які відбувалися на території України у двадцятому сторіччі та московсько-української війни, яка триває з 2014 року.
Експозиція розташована на польовій фортифікації лінії оборони. На відміну від традиційних музеїв діти взаємодіяли з експозиціями: одягали військові мундири різних армій, потримали зброю різних періодів, каталися на військовій техніці (що особливо дуже сподобалося дітям), відвідали Криївку УПА, мали можливість сфотографуватися з технікою та в одностроях. Також діти відвідали територію з фортифікаційними спорудами та технікою.
На завершення екскурсії діти смакували українські страви.
Вивчати історію можна цікаво, самі ж діти залишились у захваті та отримали море вражень та емоцій.
Також ми хочемо висловити велику подяку працівникам Військово-історична екскурсія "Жива Історія" за тепле ставлення та турботу про наших дітей!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень