Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Неймовірна екскурсія дітей нашої громади у музей "Жива Історія"

Дата: 02.08.2022 15:25
Кількість переглядів: 1774

1.08.2022 року, за сприяння працівників соціального захисту, служби у справах дітей та гуманітарного відділу Комарнівської міської ради була організована військово-історична екскурсія для дітей які тимчасово проживають на території Комарнівської громади та дітей пільгових категорій.
Військово-історична екскурсія "Жива Історія" - музей про події часів Першої і Другої світових воєн, Визвольної боротьби, які відбувалися на території України у двадцятому сторіччі та московсько-української війни, яка триває з 2014 року.
Експозиція розташована на польовій фортифікації лінії оборони. На відміну від традиційних музеїв діти взаємодіяли з експозиціями: одягали військові мундири різних армій, потримали зброю різних періодів, каталися на військовій техніці (що особливо дуже сподобалося дітям), відвідали Криївку УПА, мали можливість сфотографуватися з технікою та в одностроях. Також діти відвідали територію з фортифікаційними спорудами та технікою.
На завершення екскурсії діти смакували українські страви.
Вивчати історію можна цікаво, самі ж діти залишились у захваті та отримали море вражень та емоцій.
Також ми хочемо висловити велику подяку працівникам Військово-історична екскурсія "Жива Історія" за тепле ставлення та турботу про наших дітей!
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень