A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

День міста Комарна

Дата: 17.07.2022 22:28
Кількість переглядів: 1642

День міста Комарна – надзвичайно важливий захід для усіх містян і тих, хто проживає зараз у ньому, жив раніше чи просто відвідував колись м.Комарно — для всіх тих, хто любить наше місто і пишається ним. Це ще одна можливість зізнатися в любові до рідного краю, згадати за що ми його цінуємо та пишаємося.
 
Сьогодні 17 липня 2022р. на площі Івана Франка у м.Комарно відбулися урочистості з нагоди Дня міста Комарна. Урочисту частину розпочали з вітальних слів і спільної молитви  отець Олег Федиши та отець Андрій Хміль.
Комарняни хвилиною мовчання  вшанували пам’ять воїнів, земляків та мирних жителів, які поклали свої життя захищаючи батьківщину від ворожих посягань.
Мешканців та гостей міста привітав голова Комарнівської ТГ - Ігор Черевичник.
Цікавими історичними фактами про Комарно ознайомив вчитель історії Роман Варфоломієв.
Приємне враження справив на всіх присутніх хор храму  арх.Божого Михаїла ПЦУ м.Комарна під керівництвом Лесі Гуменчик.
Із задоволенням вітали комарнян своїми виступами солісти, вокальний ансамбль викладачів музичної школи, талановита комарнянка Марія Кісіль з авторською піснею «Поверніть мені дім».
Також були вручені грамоти  тим мешканцям, колективу, гостю нашого міста і волонтеру, працівникам поліції  та волонтерському руху «Єдність» м.Комарна, які вносять свій вклад в розвиток громади та захищають права та свободу громадян.
Бажаючі мали змогу приєднатися до збору коштів на підтримку ЗСУ. Спільними зусиллями було зібрано 6102 грн. Щира подяка усім гостям, учасникам та організаторам заходу за позитивні емоції і допомогу ЗСУ.
І тільки разом до перемоги!
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень