A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Засідання постійної земельної комісії

Дата: 16.06.2022 10:05
Кількість переглядів: 168

20 червня 2022 року о 16.00 год. в приміщенні Народного дому м.Комарно (вул.Січових Стрільців, 40) відбудеться засідання постійної земельної комісії.

Порядок денний

1. Про затвердження ставок земельного податку та пільг із сплати земельного податку на території Комарнівської міської ради на 2023 рік.

2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості) площею 0,9206 га для будівництва ринку на вул.Львівській в м.Комарно та умов продажу права оренди на земельну ділянку.

3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності площею 8,2087 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за межами с.Бучали з метою продажу права власності на неї на земельних торгах та надання дозволу на розробку експертної та нормативної грошової оцінки.

4. Про надання дозволу ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» на розробку детальних планів території для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій – будівництва та обслуговування антенно-щоглової споруди на земельних ділянках:

4.1. площею 0,16 га в с.Грімне;

4.2. площею 0,02 га в с.Переможне.

5. Про надання дозволу ТОВ «Лайфселл» на розробку детального плану території для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій – будівництва та обслуговування антенно-щоглової споруди на земельній ділянці площею 0,02 га в с.Переможне.

6. Про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення в оренду земельних ділянок:

6.1. ТзОВ «Галмарі» площею 4,6 га для обслуговування нежитлових будівель сільськогосподарського призначення на вул.Колгоспній, 14, 15, 16, 18, 20 в с.Лівчиці (за межами населеного пункту);

6.2. Федику Івану Ігоровичу площею 3,0 га для іншого сільськогосподарського призначення на вул.Бічній, 55 в с.Кліцько (за межами населеного пункту);

6.3. Байко Тарасу Романовичу площею 0,2153 га для обслуговування нежитлової будівлі телятника (для іншого сільськогосподарського призначення) на вул.В.Великого, 121 в с.Татаринів (за межами населеного пункту);

6.4. Комарнівському робкоопу площею 0,0350 га для обслуговування нежилого приміщення магазину на вул.Центральній, 223-а в с.Переможне;

6.5. Комарнівському робкоопу площею 0,0250 га для обслуговування нежилого приміщення магазину на вул.Центральній, 64-а в с.Переможне;

7. Про внесення змін в рішення Тулиголівської сільської ради №56 від 09.10.2011р. щодо передачі в оренду ФГ «Огірок» терміном на 49 років земельної ділянки площею 0,3101 га для обслуговування нежитлових будівель (іншого сільськогосподарського призначення) на вул.Берегова, 35, 35-а, 35-б в с.Тулиголове.

8. Про надання згоди на внесення змін в договір оренди земельної ділянки площею 1,4200 га для обслуговування нежитлових будівель (іншого сільськогосподарського призначення) в с.Тулиголове (за межами населеного пункту), що був укладений 29.08.2011 р. ФГ «Огірок» з Городоцькою райдержадміністрацією терміном на 49 років, про заміну сторін договору та уточнення умов договору.

9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок Боднара Ігоря Євстахійовича в натурі (на місцевості), уточнених площ, розмірів та конфігурації земельних ділянок: площею 0,1488 га для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд на вул.Січових Стрільців, 43 в с.Бучали; площею 0,0702 га і 0,2309 га для ведення особистого селянського господарства в с.Бучали.

10. Про клопотання Релігійної Громади УГКЦ у м.Комарно Парафії Св.Апостолів Петра і Павла щодо надання дозволу на розробку детального плану території в районі вулиць Січових Стрільців і Шевська у м.Комарно для будівництва приміщення катехитичної школи і простору для дозвілля молоді на земельній ділянці на вул.Січових Стрільців, 3. 

11. Про затвердження детального плану території в районі вул.Головної в с.Монастирець для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд на земельній ділянці площею 0,0618 га.

12. Про внесення змін в рішення міської ради №1238 від 16.12.2021 року «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування церкви Покрови Пресвятої Богородиці в с.Тулиголове» - надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

13. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності площею 0,25 га на вул.Дрогобицькій, 381-а в с.Нове Село для обслуговування храму Святого Миколая.

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,2742 га на вул.Полева, 49 в м.Комарно та передачу в оренду терміном на 49 років ПрАТ «Львівобленерго» для обслуговування ПС 110/35/6 вК №165.
  2. Про надання дозволу ПрАТ «Львівобленерго» на розробку проектів землеустрою щодо відведення в оренду земельних ділянок:
    1. загальною площею 0,0915 га для обслуговування опор повітряної лінії електропередачі ПЛ-110 кВ Комарно-Добрівляни;
    2. загальною площею 0,0762 га для обслуговування опор повітряної лінії електропередачі ПЛ-110 кВ Ширець-Комарно.
  3. Про надання згоди на зміну сторони Орендаря по діючому договору оренди земельної ділянки площею 0,12 га для обслуговування базової станції стільникового звязку в м.Комарно з ПрАТ «Київстар» на ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» (ТОВ «ЮТК»).
  4. Про затвердження проекту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обгрунтування сівозміни та впорядкування угідь земельних ділянок площею: 12,3979 га; 9,2273 га; 8,3410 га за межами с.Березець, що перебувають в оренді ФОП Когута Б.М. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  5. Про надання згоди на внесення змін в договір оренди земельної ділянки площею 2,8 га для обслуговування нежитлових будівель на вул.Січових Стрільців, 538 в с.Грімне (за межами населеного пункту), що був укладений 15.11.2011 р. Явлінським Михайлом Олексійовичем з Городоцькою райдержадміністрацією терміном на 49 років, про заміну сторін договору та уточнення умов договору.  
  6. Про надання дозволу ФГ «ФРІШ» на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення для передачі в оренду терміном на 11 місяців земельної ділянки площею 5,7432 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в с.Підзвіринець.
  7. Про надання дозволу ТзОВ «Агрофірма «ЯК» на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення для передачі в оренду терміном на 11 місяців земельної ділянки площею 5,0 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в с.Грімне.
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення та передачу в оренду СТзОВ «Дністер» терміном на 11 місяців земельної ділянки площею 3,0 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в с.Поляна.
  9. Розгляд колективного звернення жителів сіл Монастирець та Поляна про використання земельних паїв ТзОВ «Акріс-Захід».
  10. Розгляд колективного звернення жителів с.Поляна щодо використання пасовища.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень