A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Заповнення форми № 1-ПРРО при внесенні змін у дані про ПРРО (крім перереєстрації)

Дата: 09.02.2022 16:51
Кількість переглядів: 406

У Городоцькій ДПІ проведено семінар, під час якого заступник начальника – начальник відділу з надання адміністративних та інших послуг Орест Мельник проінформував платників податків про наступне.

Відповідно до п. 9 розділу ІІ Порядку реєстрації, ведення реєстру та застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 23.06.2020 № 317 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 14 червня 2016 року № 547» (далі – Порядок), заява про внесення змін у дані про програмний реєстратор розрахункових операцій (ПРРО) подається у разі змін даних, що вказуються у заяві про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за формою № 1-ПРРО (далі – Заява за ф. № 1-ПРРО) (ідентифікатор форми J/F 1316602) (додаток 1 до Порядку), що не потребують перереєстрації (зміни назви ПРРО тощо).

Для внесення змін у дані про ПРРО (крім перереєстрації) подається Заява за ф. № 1-ПРРО з позначкою у рядку 1 розділу 1 «Дія» «Зміни (крім перереєстрації)».

Пунктом 10 розділ II Порядку № 317 передбачено, що внесення змін у дані про ПРРО здійснюється у порядку та строки, встановлені для реєстрації.

Заява за ф. № 1-ПРРО з позначкою «Зміни (крім перереєстрації)» подається суб’єктом господарювання за умови направлення останнього фіскального звітного чека та закриття останньої зміни на такому ПРРО згідно з розділом V Порядку.

 

Наприкінці семінару Орест Мельник закликав присутніх долучитись до соцмереж:

Instagram – ГУ ДПС у Львівській області (tax_service_lviv)

Telegram – ДПС у Львівській області (https://t.me/tax_service_Lviv)

Facebook: https://www.facebook.com/tax.lviv

YouTube – ДПС у Львівській області

(https://www.youtube.com/channel/ ДПС у Львівській області )Cубсайт Територіальних органів ДПС у Львівській області: https://lv.tax.gov.ua/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень