A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

СБУ викрила фінансові махінації на стратегічному обєкті Міноборони: завдано збитків на понад 800 тис грн

Дата: 07.02.2022 17:22
Кількість переглядів: 278

На Львівщині Спецслужба викрила корупційну схему незаконного збагачення, яка діяла в одній із квартирно-експлуатаційних частин Львівщини, що підпорядковується Міністерству оборони України.

Оперативниками встановлено, що посадовці вказаної установи вносили недостовірні дані в акти прийому-передачі стосовно опалювальних площ будівель (по факту теплопостачання не відбувалось). Та вподальшому безпідставно перераховували на рахунки надавача послуг державні кошти.

Така протиправні діяльність завдала бюджету збитків на суму понад 800 тис грн.

Наразі, начальнику КЕВ однієї з областей України (раніше заступник начальника КЕЧ Яворівського району) оголошено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ст. 425 (недбале ставлення до військової служби) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії для встановлення причетності інших посадових осіб КЕЧ району та Міноборони України до вказаної протиправної діяльності.

Викриття проводили оперативники Управління СБУ у Львівській області спільно з слідчими ТУ ДБР у м. Львів за процесуального керівництва Львівської спеціалізована прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень