A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

ВАЖЛИВО! ДЛЯ ОТРИМАННЯ БЮЛЕТЕНЯ ВИБОРЦІ ПОВИННІ МАТИ З СОБОЮ ПАСПОРТ ГРОМАДЯНИНА УКРАЇНИ (У ВИГЛЯДІ ПАСПОРТНОЇ КНИЖЕЧКИ АБО КАРТКИ)

Дата: 31.10.2021 09:34
Кількість переглядів: 1190

23 серпня 2021 року набрали чинності зміни до Закону України “Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус”. Про це інформує пресслужба Секретаріату Центральної виборчої комісії.
На сьогодні для підготовки та проведення проміжних виборів народних депутатів України в одномандатних виборчих округах № 184 та № 197, а також позачергових виборів депутатів місцевих рад, сільських, селищних, міських голів, призначених на 31 жовтня 2021 року, дільничні, окружні та територіальні виборчі комісії не забезпечені технічними пристроями для зчитування інформації е-паспорта громадянина України.
З метою уникнення непорозумінь під час отримання виборчих бюлетенів під час голосування 31 жовтня 2021 року Центральна виборча комісія звертається до виборців з проханням мати при собі паспорт громадянина України (у вигляді паспортної книжечки або картки).
 
ДЛЯ ГОЛОСУВАННЯ 31 ЖОВТНЯ НІ СЕРТИФІКАТ, НІ COVID-ТЕСТ НЕ ПОТРІБНІ
Сьогодні у деяких засобах масової інформації поширюються окремі відомості про те, що у день голосування 31 жовтня на виборчих дільницях у виборців будуть перевіряти сертифікат про вакцинацію або ж ПЛР-тест чи тест на антиген.
Центральна виборча комісія наголошує, що жодним нормативно-правовим актом перевірка зазначених документів не передбачена.
Таким чином, щоб проголосувати, виборець повинен мати паспорт громадянина України.
Разом з тим ЦВК закликає всіх суб’єктів виборчого процесу дотримуватись протиепідемічних правил.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень