Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Тренінг "Молодіжний працівник"

Дата: 28.09.2021 09:46
Кількість переглядів: 557

       22-24 вересня у м.Львів відбувся базовий тренінг "Молодіжний працівник". Організаторами заходу були Міністерство молоді та спорту України спільно з Державним інститутом сімейної та молодіжної політики, Програмою розвитку ООН та управління молоді та спорту Львівської ОДА.
Захід складався з трьох модулів: молодіжна політика і молодіжна робота в громаді та компетенції молодіжного працівника.
       "В умовах децентралізації стратегічно важливо готувати молодіжних працівників. Неважливо, скільки у вас вже досвіду в молодіжній політиці, цей тренінг допоможе поглянути на роботу з молоддю з іншого боку. Практичні інструменти допоможуть вам підвищити рівень громадської участі та формування суспільних команд в громадах"- наголосила під час відкриття тренінгу Софія Курман, начальниця відділу молодіжної політики Львівської ОДА.
       Від Комарнівської ТГ у тренінгу взяла участь  Мозіль Іванна Богданівна - провідний спеціаліст з питань туризму,молоді та спорту.
        Іванна Богданівна наголосила, що "Молодіжний працівник" - це додаткова штатна одиниця у громаді, яку на даний момент важко реалізувати. Проте, спільно з Гуманітарним відділом Комарнівської міської ради, старостами округів, вчителями священиками, депутатами та громадою загалом, будуть використовувати  всі можливості для залучення молоді у різних сферах діяльності.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень