A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Спортивні заходи присвячені 30-й річниці Незалежності України на території Комарнівської ТГ

Дата: 28.08.2021 15:50
Кількість переглядів: 478

22 серпня у приміщенні Комарнівської Малої академії мистецтв відбувся турнір з шашок та шахів, на якому учасники з гнучким мисленням та широкою ерудицією гідно боролися за призові місця.

23 серпня на території Комарнівського ОЗЗСО I-III ст. проводилися змагання з пляжного волейболу. У змаганнях брали участь як хлопці, так і дівчата Комарнівської громади. Високий рівень фізичної підготовки було продемонстровано юними спортсменами . Незважаючи на погодні умови гравці гідно боролися за призові місця.

24 серпня на майданчику із штучним покриттям Комарнівського ОЗЗСО проходив турнір з міні-футболу. У турнірі взяли участь 5 команд: Комарно, Переможне, Щирець 1,Щирець 2,Великий Любінь. Гра була насичена різноманітними, тактичними прийомами. У запеклій боротьбі команда «Комарно» отримала перемогу.

24 серпня у приміщенні спортзалу Комарнівського ОЗЗСО проходив турнір з настільного тенісу «ПЕРШИЙ КУБОК КОМАРНІВСЬКОЇ ТГ». 28 учасників у чотирьох вікових групах змагалися за кубки, медалі та дипломи від Комарнівської міської ради. Спортсмени усіх вікових категорій показали чудову фізичні підготовку, наполегливість та хороший приклад для молодого покоління.

Щира подяка тренерам та головним суддям за організацію змагань:

Примак О.І., Дидьо Ю.І., Яцик І.П., Чайківський В.Є., Дудок Й.Б., Дякунчак В.М.

 Організатори змагань: Гуманітарний відділ Комарнівської міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень