A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Перехід на нову форму обслуговування по вивозу сміття у м. Комарно.

Дата: 21.07.2021 14:39
Кількість переглядів: 2556

Шановні мешканці м. Комарно!

     Підприємство ТОВ «ДВ-ВЕЙСТ ЛОГІСТИК»  надає послуги з вивезення твердих побутових (ТПВ) відходів у м. Комарно з липня 2019 р. Фінансові результати роботи дуже погані і вони негативно впливають на якість надання послуг. З 3700 мешканців міста, які тут проживають згідно даних статистики, тільки 2005 осіб включені в списки на нарахування плати за вивезення ТПВ, а понад півтори тисячі мешканців користуються послугами вивезення ТПВ, але взагалі їх не оплачують. В минулому місяці навіть з тої суттєво заниженої кількості оплачено тільки за 1870 мешканців, тобто тільки половина всіх мешканців міста.  Станом на липень місяць  по м. Комарно обліковується загальна заборгованість в розмірі близько 140 000 грн., що не дозволяє надавати якісні послуги поводження з побутовими відходами.

     З огляду на це підприємство ініціювало перехід на іншу форму обслуговування населення м. Комарно:

  • всі приватні будинки будуть обслуговуватися за допомогою індивідуальних контейнерів ємністю 120 літрів при двохразовому в місяць вивезенні. Укладання договорів і видача контейнерів буде здійснюватися тільки тим мешканцям, які не мають заборгованості за вивезення ТПВ;
  • мешканці м.Комарно зможуть придбати індивідуальні контейнери за ринковою вартістю, або ж  включити амортизацію контейнера у вартість послуги.  
  • багатоквартирні будинки будуть обслуговуватися за допомогою загальних контейнерів ємністю 1100 л, але контейнери будуть розподілені між будинками і доступ до них будуть мати тільки ті мешканці, які оплачують за вивезення сміття.
  • в разі, якщо кількість сміття в цих контейнерах буде перевищувати розрахункову – 125 літрів на одну особу в місяць, то нарахування плати буде здійснюватися виходячи з фактичної кількості вивезеного сміття. 

     Нова форма обслуговування буде запроваджена з 01 серпня 2021 р. Друк договорів і прийняття рішення буде проводитися на підставі даних про оплату станом на 25 липня цього року. Тому рекомендуємо всім негайно оплатити послугу з вивезення ТПВ і погасити існуючі борги для уникнення проблем і непорозумінь.

Телефони для довідок:  067 – 494 – 93 - 55

                                         068 – 370 – 99 – 06

менеджер Леся Конюховська

Адміністрація підприємства

Фото без опису


Коментарі:

Андрій
2021-07-22 14:17:31

Це абсурд, вивезення ТПВ 1 раз в два тиждні, Ви смішні? Якщо людина не оплацює чи має борг за послуги вивезення ТПВ,Ви їй не даєте бак для сміття.А на законному рівні притягнути до відповідальності за забруднення довкілля, тяжко?Вона,як не платила ця особа і так далі не буде платити! Ви пишете за борг, це вже ваші проблеми, чому не притягуєте людей до відповідальності, більшість громадян здійснює оплату за сміття!!! Останній час,так як Ви здійснюєте послуги вивезення ТПВ, смішно сміття, як було так і лежить! Один раз на два тиждня, Ви розумна людина?

Володимир Вегера
2021-07-22 03:31:06

Обов'язково потрібно закріпити біля кожного контейнера ще й сторожа - наглядача, для контролю за дотриманням правильного використання контейнерів, та тих хто не оплатив послугу. А в місті є принаймні народна дружина?

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень