A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Перемога у конкурсі грантів "Енергія розвитку", який проводився за підтримки Група Нафтогаз.

Дата: 01.06.2021 19:27
Кількість переглядів: 2085

Проєкт Комарнівської міської ради "Територія відпочинку та занять спортом для дітей та дорослих в с.Мости" став одним з переможців у конкурсі грантів "Енергія розвитку", який проводився за підтримки Група Нафтогаз.

Проєкт був розроблений та поданий командою на чолі з Ганною Гірняк, начальником відділу юридичної та кадрової роботи Комарнівської міської ради.
 
Наша громада увійшла до числа 50 переможців з 11 областей України, на території яких АТ "Укргазвидобування" (Нафтогаз Розвідка та Видобування) здійснює виробничу діяльність.

Отримано призовий сертифікат 100 000,00 грн.  Проект передбачає облаштування прилеглої до Народного дому  с. Мости  території  спортивними тренажерами та дитячим ігровим обладнанням на суму 150 000 грн: 100 000 грн - грантових коштів та 50 000 грн - кошти місцевого бюджету. Період реалізації проекту- до кінця жовтня 2021 року.

Конкурс "Енергія розвитку" відбувався в 3 етапи.
На першому етапі  в період з січня до лютого 2021 року  було подано 305 заявок від громад з 11 областей, на території яких Група Нафтогаз веде свою діяльність.

В 2 етап конкурсу, який включав серію навчальних модулів від освітнього партнера конкурсу – ГО «Інститут партнерства та сталого розвитку» та тривав до кінця травня, пройшло 90 проектів.
В 3 етапі перемогли лише 50 проектів.

Активну участь в 2 освітньому етапі брала  головний спеціаліст- проектний менеджер загального відділу міської ради Байдала Юлія.

Представниками від Комарнівської міської ради на офіційному врученні сертифікатів на суму 100 000 грн та дипломів про перемогу у конкурсі, що відбувалось 01 червня в ГПУ Львівгазвидобування, були ініціатори виграного проекту староста міської ради в межах сіл Мости, Монастирець, Поляна, Тершаків Фещин Оксана та начальник відділу юридичної та кадрової роботи Гірняк Ганна.

Вітаємо громаду села Мости із можливістю реалізувати територію відпочинку та занять спортом для дітей та дорослих на їх території.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень