A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Міжнародний день захисту дітей!

Дата: 01.06.2021 17:34
Кількість переглядів: 575

Шановні діти та батьки !

Комарнівська міська рада щиро вітає з Міжнародним днем захисту дітей! Цей день відзначається щорічно більш ніж у 30-ти країнах світу. Діти - наше майбутнє, а значить майбутнє нашої держави, на яке ми покладаємо великі надії та сподівання. Висловлюємо глибоку вдячність батькам які виховують у своїх нащадках високі моральні та духовні цінності, патріотизм та порядність. Сьогодні ми є надійним тилом, опорою та порадниками нашим дітям, а вже завтра чекатимемо на взаємну підтримку та порозуміння.

У Комарнівській ОТГ майже 2500 тис. дітей. Всі вони різні веселі, вдумливі, стримані, запальні, прагнучі до знань, улюбленці тат і мам, проте рівні. Кожній дитині  - щасливого дитинства, здійснення мрій, люблячу родину, де затишок, підтримка та захищеність. Ми зобовязані дати найкраще що ми можемо дати. 

Любімо! Піклуймось! Захищаймо! Кожне дитяче серце, щоб наші сини і дочки знали, що ми їх дуже цінуємо, любимо і хочемо їм радісного й безхмарного дитинства, мирного неба над головою! Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними, щасливими та відчували мамине тепло, ласку та батьківське міцне плече. Адже дитинство – це чудова пора сподівань та здійснення мрій.

Нехай кожна дитина буде щасливою від любові, уваги, піклування дорослих і тільки тоді й ми зможемо відчути смак справжнього щастя.

Зі святом! Миру, любові та злагоди усім родинам!

З повагою відділ соціального захисту й охорони здоров’я Комарнівської міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень