A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Активні вихідні у Комарнівській ТГ

Дата: 01.06.2021 11:36
Кількість переглядів: 940

Субота 29.05

Наші наполегливі волейболісти-ветерани з Комарнівської ТГ Андрій Мамчур та Іван Яцик взяли участь у змаганнях з пляжного волейболу в рамках обласних змагань у місті Стрий. Вітаємо наших ветеранів із здобуттям II місця на чемпіонаті.

Фото без опису

Неділя  30.05

13.30 с.Бучали.  Історична подія-відкриття стадіону та відкриття футбольного сезону за участю місцевої команди «Арсенал-Бучали». Величезне дійство для усіх мешканців села, адже своєю дружньою співпрацею вони зуміли збудувати новий стадіон. Радісно було бачити справжній футбольний матч-відкриття, який завершився перемогою на користь Арсеналу.З вітальним словом виступили в.п.міського голови Вовк І.К. та депутат обласної ради Кеньо К.І.

Фото без опису

14.30.У музичній школі міста Комарно відбувся звітний концерт юних музикантів. Викладачами школи були підведені  підсумки навчального року. Учасники навчального процесу отримали грамоти та подяки. Крім цього, директор школи Левкович Р.В. та в.п.міського голови Вовк І.К. привітали випускників та їхніх батьків із завершенням навчання. Щиро дякуємо за таланти, які розвиває музична школа.

Фото без опису

15.00. та 18.00 у селах Монастирець та Березець відбувся благодійний концерт за участю прекрасної команди «Музика заради життя». Організаторами концерту були староста Комарнівської міської ради Фещин Оксана та депутат Комарнівської міської ради Бойчук Леся. Усі кошти передані на лікування маленької Вікторії Полюги.

Фото без опису

Фото без опису

17.00  У костелі Різдва Пресвятої Богородиці м.Комарно відбулася вистава «Марія –цвіт із Назарету» за біблійними мотивами, акторами якої були учасники драматичного гуртка НД м. Комарно та музичний супровід церковного хору церкви св.Петра та Павла. Щира подяка автору ідеї та постановщику -бібліотекарю Сікірській Ганні Тарасівні.

Фото без опису

Спортивні новини Комарнянщини потішили усіх вболівальників. Перемогу нашій громаді принесли «Газовик –Хуртовина», ВК «Комарно» , Бойовий Гопак, вільна боротьба та хореографічний колектив «Фантазія» с.Бучали.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень