A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Результати семінару для роботодавців району на тему: «Презентація послуг служби зайнятості»

Дата: 27.05.2021 17:04
Кількість переглядів: 624

20.05.2021 року Городоцькою РФ ЛОЦЗ проведено семінар для роботодавців району на тему: «Презентація послуг служби зайнятості», на якому були присутні представники ПОУ району, а саме: ТзОВ «БАУ Україна», Городоцька РСС, КНП «Городоцька ЦЛ», КПП Центр, ФОП Світенко Б.Є., ФОП Дідух Г.І., ФОП Галамай Д.В., Городоцьке РБТІ , ФОП Адаменко І.С., сервісний центр ПФУ у Городоцькому районі, Городоцьке відділення УВДРСС України у Львівській області. Директор Городоцької РФ ЛОЦЗ Вікторія Герасимчук наголосила, що основною метою діяльності служби зайнятості є сприяння громадянам у підборі підходящої роботи та надання роботодавцям послуг з добору працівників. Присутнім було презентовано нові підходи роботи служби зайнятості, діяльність консалтингового центру, он-лайн послуги служби зайнятості роботодавцям, окреслено особливості місцевого ринку праці тощо. Начальник відділу взаємодії з роботодавцями та рекрутингу Любов Брудна презентувала інститут консультанта роботодавця, послуги, що надаються клієнту №1 служби зайнятості роботодавцю та наголосила, що за кожним роботодавцем, який звертається до районної філії ЛОЦЗ, закріплюється фахівець, який є особистим консультантом роботодавця і зобов’язаний сприяти йому у вирішенні питань, що входять до компетенції служби зайнятості, роботодавці мають можливість створення «Електронного кабінету роботодавця», який зорієнтований на скорочення витрат часу для відвідування центру зайнятості та на підвищення рівня комфорту під час взаємодії зі службою зайнятості. Це надає можливість подати звітність в режимі он-лайн, перевірити реквізити підприємства, переглянути стан укомплектування заявлених вакансій, переглянути актуальні резюме шукачів роботи тощо. Фахівцями служби зайнятості було наголошено на важливості ведення соціально відповідального бізнесу.

Керівник сервісного центру ПФУ у Городоцькому районі Лариса Семоненко розповіла про ведення електронних трудових книжок та як зареєструватися на веб-порталі ПФУ.

Головний спеціаліст Городоцького віддлення УВДРСС України у Львівській області Галина Чорненька провела роз’яснення по заповненню заяв-розрахунків для отримання допомоги по тимчасовій непрацездатності.

Зустріч пройшла плідно та конструктивно, адже служба зайнятості завжди готова до співпраці на засадах соціального партнерства, соціального діалогу, на принципах відкритого обговорення проблем, прийняття рішень та їх спільного виконання.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень