A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Повідомлення про початок обприскування посівів

Дата: 27.05.2021 15:52
Кількість переглядів: 1615

ТОВ "Захід - Агро МХП" повідомляє Вас про те, що на полях Комарнівської ТГ м. Комарно, с. Кліцько з 27.05 по 07.06.2021р. буде проводитись обприскування посівів і внесення мінеральних добрив ріпак озимий, засобами захисту розслин згідно регламенту застосування пестицидів та агрохімікатів (температура повітря не вище 25С, відносна вологість повітря не нище 50% та швидкість вітру до 5 м/с).

Пестициди, їх застосування, норми, кратність обробок у підприємстві відповідає "Переліку пестицидів і агрохімікатів дозволених для використання в Україні", доповненням до "Переліку" та інструкціям з безпечного застосування пестицидів, які затверджені постановами Міністерства охорони здоров'я і Міністерства екології та природніх ресурсів України.

Оскільки підприємство сповіщає населення про місце і час обробки пестицидами через сільську раду, то власники пасіки повинні зареєструватись в сільській раді на території якої вона знаходиться. Перевезення (кочівля) пасік до медоносних угідь здійснюється відповідно до ветеринарно-санітарних правил за погодженням з власниками або користувачами земельних ділянок.

Ріпак озимий площа обробітку 674 га. Початок робіт з 08.05.2021р. з 18год. вечора. Група пестицидів: інсектицид 3 клас токсичності, безпечний для бджіл.

Керуючий справами відділенням                       Скараба Б.І. моб. 0676222274

Провідний агроном                                              Сивяговський В.Д. моб. 0673414313

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень