A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

В Україні запустили інформкампанію до Дня Європи

Дата: 11.05.2021 14:18
Кількість переглядів: 1033

В Україні 10 травня стартувала інформаційна кампанія до Дня Європи, у межах якої запустили онлайн-марафон #миEUКраїна. Про це повідомили на Євроінтеграційному порталі.

Онлайн-марафон #миEUКраїна завершиться 15 травня, коли відзначатимуть День Європи. Впродовж тижня органи влади ділитимуться в Facebook історіями про те, як вони кожного дня своїми рішеннями втілюють шість базових цінностей Європейського Союзу. Усі історії об’єднають хештегом #миEUКраїна.

“Онлайн-марафоном #миEUкраїна до Дня Європи ми прагнемо показати, як європейські цінності вже сьогодні стають невід’ємною частиною українського світогляду. Вони вже є рамкою, якою ми керуємося у житті. Від державних установ, які провадять людиноорієнтовану політику, і до окремого громадянина, який сортує сміття, прибирає за своїм собакою надворі і з повагою ставиться до заборони їхати автівкою по смузі міського транспорту. Не тільки тому, що за це штрафують, а тому, що це просто “не по-людськи”. І “не по-європейськи””, – розповіла віцепрем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина.

Через пандемію COVID-19, другий рік поспіль святкування проходять онлайн.

Більше про кампанію EUКраїна та про євроінтеграцію загалом можна дізнатися за посиланням: https://association4u.in.ua/

Довідково

День Європи відзначається щорічно: 5 травня Радою Європи та 9 травня Європейським Союзом як річниця проголошення плану виходу Європи з післявоєнної кризи міністром закордонних справ Франції Робер Шуманом 9 травня 1950 року, відомої також як Декларація Шумана. В України свято відзначають з 2003 року у третю суботу травня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень