A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

Дата: 28.04.2021 15:51
Кількість переглядів: 2415

   Відповідно до статті 13 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статті 1 Закону України "Про звернення громадян", Розпорядження №93 від 16 березня 2021 року, Розпоряджень №150, 151, 152 від 14 квітня 2021 року, Положення про проведення громадських слухань Комарнівської територіальної громади Львівського району Львівської області,  враховуючи протокол №2 засідання робочої групи з питань оптимізації та розвитку закладів загальної середньої освіти Комарнівської міської ради, протоколи проведень громадських слухань в селах Кліцько, Татаринів, Монастирець повідомляємо, що 24 та 25 квітня 2021 року були проведені наступні громадські слухання:

- 24 квітня 2021 року – в селі Кліцько в приміщенні Народного дому с. Кліцько щодо припинення діяльності (ліквідація) філії  Кліцківського ЗЗСО І-ІІ ст . та розгляду відповідного проекту рішення –  «Про ліквідацію філії Комарнівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Комарнівської міської ради – Кліцківський ЗЗСО І-ІІ ступенів».

    Під час проведення громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів стосовно даного проекту рішення пропозицій та зауважень від громадськості не надійшло.

- 24 квітня 2021 року – в селі Татаринів в приміщенні школи с. Татаринів щодо пониження до І ступеня Татаринівського НВК «ЗЗСО-ЗДО» І-ІІ ступенів Комарнівської міської ради та розгляду відповідного проекту рішення –  «Про пониження до І ступеня Татаринівського НВК «ЗЗСО-ЗДО» І-ІІ ступенів Комарнівської міської ради».

   Під час проведення громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів стосовно даного проекту рішення пропозицій та зауважень від громадськості не надійшло.

- 25 квітня 2021 року – в селі Монастирець в приміщенні Народного дому с. Монастирець щодо пониження до І ступеня Монастирецького ЗЗСО І-ІІ ступенів Комарнівської міської ради та розгляду відповідного проекту рішення –  «Про пониження до І ступеня Монастирецького ЗЗСО І-ІІ ступенів Комарнівської міської ради».

   Під час проведення громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів стосовно даного проекту рішення пропозицій та зауважень від громадськості не надійшло.

 

Протокол громадських слухань на тему: "Пониження до І ступеня Монастирецького ЗЗСО І - ІІ ступеня та реорганізацію у Монастирецький ЗЗСО І ступеня зі структурним підрозділом, обговорення відповідного проекту рішення, що виноситиметься на розгляд Комарнівської міської ради"

 

Протокол громадських слухань на тему: "Припинення діяльності (ліквідація) філії Кліцківський ЗЗСО І-ІІ ступенів та обговорення відповідного проекту рішення, що виноситиметься на розгляд Комарнівської міської ради"

 

Протокол громадських слухань на тему: "Пониження до І ступеня Татаринівського НВК "ЗЗСО-ЗДО" І-ІІ ступеня та обговорення відповідного проекту рішення, що виноситиметься на розгляд Комарнівської міської ради"

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень