A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Комарнівська ТВК інформує

Дата: 27.11.2020 15:58
Кількість переглядів: 2152

Комарнівська міська територіальна виборча комісія

  Львівського району Львівської області

 ПОСТАНОВА  № 49

м.Комарно 19 год 00 хв 25 листопада 2020року                                                     

Про скликання першої сесії Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області.

На підставі протоколу рішень №13 від 3 листопада 2020року  «Про визнання депутатів обраними в єдиному багатомандатному виборчому окрузі та у територіальних округах № 1-4 до Комарнівської місцевої ради»,а також на підставі протоколу рішень №14 від 17 листопада 2020 року і № 15 від 25 листопада 2020 року «Про реєстрацію депутатів Комарнівської місцевої ради» Комарнівська міська територіальна виборча комісія Львівського району Львівської області,керуючись ч.3 ст.37,ч.3 ст.283 Виборчого кодексу України,ч.4 ст.45,ч.2 ст.46 Закону України«Про місцеве самоврядування в Україні» постановляє:

1.Скликати першу сесію Комарнівської місцевої ради на  03 грудня  2020 року у приміщенні Народного дому(вул..Січових Стрільців,40) на        11   год     00     хв..

2.Уповноважити голову Комарнівської міської територіальної виборчої комісії Юськевич М.І. проінформувати місцеву раду про підсумки виборів депутатів Комарнівської місцевої ради та Комарнівського міського голови.

3.Надати Комарнівській місцевій раді копії постанов про результати виборів та про реєстрацію депутатів,а також про обрання голови Комарнівської ради (постанова №48 від 25 листопада 2020року)

4.Оприлюднити дану постанову шляхом розміщення на інформаційному стенді комісії та на вебсайті Комарнівської місцевої ради.

5.Зміст даної постанови довести до відома усіх зареєстрованих новообраних депутатів Комарнівської місцевої ради та зареєстрованого новообраного голови даної ради.

6.Контроль за виконанням даної постанови покласти на голову Комарнівської міської територіальної виборчої комісії Юськевич М.І.

 

Голова  Комарнівської міської територіальної виборчої комісії                                                            Юськевич М.І.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень