A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Протокол конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної ме №2 «Протокол №2 Засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області»

Кількість переглядів: 641
Скликання: -
Сесія: 0
Тип документу: Протокол конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної ме
Дата: 23.06.2021
Номер документу: 2
Назва документу: Протокол №2 Засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області
Прикріплені файли:

Протокол №2

Засідання конкурсної комісії з

проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області

 

Місце проведення: м.Комарно, вул. Львівська, 2

 

Засідання розпочато о 15.49 год.

Завершено о 16.07 год.

 

На засіданні присутні – 6 членів комісії

 

  1. Павлишин Роман Андрійович – перший заступник міського голови,  заступник з питань виконавчих органів, голова конкурсної комісії
  2. Панішко Тетяна Іванівна, юрисконсульт Львівської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України, секретар конкурсної комісії
  3. Винарчик Богдан Степанович – заступник міського голови з гуманітарних питань.
  4. Верес В’ячеслав Миколайович, головний спеціаліст Львівської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України.
  5. Полумацканич Василь Андрійович, член Городоцької районної організації Львівської області профспілки працівників охорони здоров’я України, Головний лікар КНП «Городоцький ЦПМСД» Городоцької міської ради.
  6. Кузбит Ольга Костянтинівна – керуюча справами-секретар виконкому.

 

 

Запрошені:  

 

Гірняк Ганна Михайлівна, начальник відділу юридичної та кадрової роботи Комарнівської міської ради

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

  1. Про розгляд  документів, поданих особами, які виявили бажання взяти участь у конкурсі на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області, на відповідність кваліфікаційним вимогам.
  2. Про  призначення часу заслуховування конкурсних пропозицій та проведення співбесіди кандидатів на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги”  Комарнівської міської Львівського району Львівської області.

 

Проголосували за порядок денний:

 

Усього- 6 «за»

Проти-«0»

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Про розгляд  документів, поданих особами, які виявили бажання взяти участь у конкурсі на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області, на відповідність кваліфікаційним вимогам.

 

Доповідає голова конкурсної комісії Павлишин Р.А.

 

Відповідно до  рішення виконавчого комітету Комарнівської міської ради «Про  затвердження Положення про конкурсну комісію для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора КНП «ЦПМСД» Комарнівської міської ради» №38 від 28 травня 2021 року, на основі розпорядження в.п. міського голови №172 від 29.04.2021 «Про оголошення початку формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області» затверджено склад конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико – санітарної допомоги» Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області в складі 6 осіб.

 

Згідно рішення виконавчого комітету Комарнівської міської ради №38 від 28 травня 2021 року “Про затвердження Положення про конкурсну комісію для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора КНП «ЦПМСД» Комарнівської міської ради”, розпорядження в.п. міського голови №173 від 29 квітня 2021 року “Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора КНП “ЦПМСД” Комарнівської міської ради”, затвердженого рішенням виконавчого комітету Комарнівської міської ради №39 від 28 травня 2021 року оголошено проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Комарнівської міської ради.

 

Інформацію про проведення конкурсу та перелік вимог до кандидатів на заміщення вакантної посади було розміщено 29.04.2021 року на офіційному веб-сайті Комарнівської міської ради.

 

До кандидатів на зайняття посади директора КНП «Центр первинної медико – санітарної допомоги» Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області встановлено такі вимоги:

 

•     Вища освіта II рівня за ступенем магістра спеціальності галузі знань "Управління та адміністрування" або "Публічне управління та адміністрування", або "Право", або "Соціальні та поведінкові науки", або "Гуманітарні науки", або "Охорона здоров'я" та спеціалізацією "Організація і управління охороною здоров'я".

•     Стаж роботи для керівників закладів охорони здоров'я, які надають тільки первинну медичну допомогу, - не менше 3-х років стажу за основною спеціальністю або одного року на керівних посадах.

 

Для участі у конкурсі бажаючі повинні були подати особисто шляхом реєстрації в Загальному відділі Комарнівської міської ради такі документи:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади;

3) резюме у довільній формі;

4) автобіографію;

5) копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;

6) згоду на обробку персональних даних;

7) конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі у якій передбачити:

  • план реформування закладу протягом одного року;
  • заходи з виконання завдань закладу і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників закладу, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції;
  • пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку закладу;
  • пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності закладу.

8) довідку МВС про відсутність судимості;

9) медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ;

10) попередження стосовно встановлених Законом України “Про запобігання корупції“ вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду;

11) заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів;

12) підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України “Про запобігання корупції“).

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подавалися в запечатаному вигляді.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, могла подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші). Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

          Для участі в конкурсі для кандидатів на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області подала документи 1 (один) кандидат:

  • Лимич Уляна Вікторівна

 

 

Голова конкурсної комісії доручає секретарю конкурсної комісії відкрити конверт  з документами та перевірити їх вміст  відповідності вимогам.

 

 

Лимич Уляна Вікторівна – 24.06.1981 р.н,   21.06.2007 року закінчила Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького і отримала повну вищу освіту «Лікувальна справа».

 

Кандидат надала такі документи:

 

1) копію паспорта громадянина України;

 

2) письмову заяву про участь у конкурсі  для зайняття посади за формою згідно з додатком 1 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року №1094 зі змінами, (далі - Порядок);

 

3) резюме у довільній формі;

 

4) автобіографію;

 

5) копії документів про освіту, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;

 

6) Копію Трудової книжки.

 

6) згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 2 Порядку;

 

7) конкурсну пропозицію обсягом 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі;

 

8) довідку МВС про відсутність судимості;

 

9) медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими Міністерством охорони здоров’я України;

 

10) попередження стосовно встановлених Законом України “Про запобігання корупції“ вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 3 Порядку;

 

11) заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно з додатком 4 Порядку;

 

12) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України “Про запобігання корупції“);

 

13) Довідка  про доходи;

 

14) Протокол зборів трудового колективу;

 

15) інші додаткові документи щодо освіти.

 

Вирішили:

  1. Допустити до конкурсу кандидата Лимич Уляну Вікторівну як таку, що відповідає кваліфікаційним вимогам до посади директора комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області.

 

Усього- 6 «за»

Проти-«0»

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Про  призначення часу заслуховування конкурсних пропозицій та проведення співбесіди кандидатів на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Комарнівської медичної ради Львівського району Львівської області.

Доповідає голова конкурсної комісії Павлишин Р.А.

 

 

Для продовження роботи комісії голова комісії Павлишин Роман Андрійович, запропонував призначити заслуховування конкурсних пропозицій та проведення співбесіди кандидатів на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Львівського району Львівської області в той же день 23.06.2021 о 16.16 год в приміщенні за адресою: 81562, Львівська область, Львівський район, м. Комарно, вул. Львівська, 2, про що кандидатку повідомити в телефонному режимі.

 

Вирішили:

  1. Повідомити кандидатів в телефонному режимі про час заслуховування конкурсних пропозицій та співбесіду: 23 червня 2021 р. о 16.16 год

(81562, Львівська область, Львівський район, м. Комарно, вул. Львівська, 2)

 

 

Усього- 6 «за»

Проти-«0»

Рішення прийнято.

 

 

 

Голова комісії      ________________________    Павлишин Роман Андрійович

 

Секретар комісії   ________________________    Панішко Тетяна Іванівна

 

Члени комісії:      ________________________    Винарчик Богдан Степанович

 

________________________    Верес В’ячеслав Миколайович

 

      _____________________  Полумацканич Василь Андрійович

 

       ________________________  Кузбит Ольга Костянтинівна


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень