A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Рішення ради №1823 «Про внесення змін в рішення Грімненської сільської ради №123 від 09.12.2011 р. «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельну ділянку гр.Тур Михайлині Михайлівні за адресою село Грімне вул. Шевченка 85 Городоцького району Львівської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, для ведення особистого селянського господарства»»

Кількість переглядів: 28
Скликання: восьме скликання
Сесія: 31
Тип документу: Рішення ради
Дата: 26.01.2023
Номер документу: 1823
Назва документу: Про внесення змін в рішення Грімненської сільської ради №123 від 09.12.2011 р. «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельну ділянку гр.Тур Михайлині Михайлівні за адресою село Грімне вул. Шевченка 85 Городоцького району Львівської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, для ведення особистого селянського господарства»
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін в рішення Грімненської сільської ради №123 від 09.12.2011 р. «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право власності на земельну ділянку гр.Тур Михайлині Михайлівні за адресою село Грімне вул. Шевченка 85 Городоцького району Львівської області для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, для ведення особистого селянського господарства» (0.08 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень