A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комарнівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район

Протокол конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної ме №1 «Протокол №1 Засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області»

Кількість переглядів: 319
Скликання: -
Сесія: -
Тип документу: Протокол конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної ме
Дата: 01.06.2021
Номер документу: 1
Назва документу: Протокол №1 Засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області
Прикріплені файли:

Протокол №1

Засідання конкурсної комісії з

проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області

 

Місце проведення: м.Комарно вул.Січових Стрільців 40 ( ІІ поверх Народний дім)

 

Засідання розпочато о 15.15 год.

Завершено о 16.00 год.

 

На засіданні присутні – 5 членів комісії

 

  1. Павлишин Роман Андрійович – перший заступник міського голови,  заступник з питань виконавчих органів.
  2. Винарчик Богдан Степанович – заступник міського голови з гуманітарних питань.
  3. Панішко Тетяна Іванівна, юрисконсульт Львівської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України.
  4. Верес В’ячеслав Миколайович, головний спеціаліст Львівської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України.
  5. Полумацканич Василь Андрійович, член Городоцької районної організації Львівської області профспілки працівників охорони здоров’я України, Головний лікар КНП «Городоцький ЦПМСД» Городоцької міської ради.

Відсутні члени комісії:    

  1. Кузбит Ольга Костянтинівна – керуюча справами-секретар виконкому.

Запрошені:  

 

Мозіль Іванна Богданівна – провідний спеціаліст гуманітарного відділу Комарнівської міської  ради

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про обрання секретаря комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області.
  2. Про обрання голови комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області.
  3. Про розгляд заяви Лимич Уляни Вікторівни.

 

Проголосували за порядок денний:

 

Усього- 5 «за»

Проти-«0»

Рішення прийнято.

  1. Слухали: Про обрання секретаря комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області.

Доповідає член конкурсної комісії Павлишин Р.А.

 

Відповідно до  рішення виконавчого комітету Комарнівської міської ради «Про  затвердження Положення про конкурсну комісію для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора КНП «ЦПМСД» Комарнівської міської ради» №__ від 28 травня 2021 року, на основі розпорядження в.п. міського голови №172 від 29.04.2021 «Про оголошення початку формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області» затверджено склад конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико – санітарної допомоги» Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області в складі 6 осіб.

 

          Для продовження роботи комісії Павлишин Р.А. запропонував обрати секретарем комісії Панішко Тетяну Іванівну, члена комісії, юрисконсульта Львівської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України.

 

Проголосували за обрання секретарем комісії Панішко Т.І.:

 

Усього- 5 «за»

Проти-«0»

Рішення прийнято.

  1. Слухали: Про обрання голови комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області.

Доповідає секретар конкурсної комісії Панішко Т.І.

 

Для продовження роботи комісії секретар комісії Панішко Т.І. запропонувала обрати головою комісії Павлишина Романа Андрійовича, члена комісії, першого заступника міського голови,  заступника з питань виконавчих органів.

 

Проголосували за обрання головою комісії Павлишина Р.А.:

 

Усього- 5 «за»

Проти-«0»

Рішення прийнято.

 

           3.Слухали: Про розгляд заяви Лимич Уляни Вікторівни.

Доповідає голова конкурсної комісії Павлишин Р.А.

 

Відповідно до розпорядження в.п. міського голови №173 від 29.04.2021 «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Комарнівської міської ради Львівського району Львівської області» та рішення виконавчого комітету №__ від 28 травня 2021 року було оголошено конкурс на зайняття посади директора КНП «ЦПМСД» Комарнівської міської ради. Інформацію про проведення конкурсу та перелік вимог до кандидатів на заміщення вакантної посади було розміщено  29 квітня 2021 року на офіційному веб-сайті Комарнівської міської ради. За період в 30 календарних днів з моменту оголошення конкурсу документи для участі в конкурсі подала одна особа – Лимич Уляна Вікторівна. Останню напередодні було повідомлено про час та місце засідання конкурсної комісії. Проте Лимич У.В. звернулася до комісії із заявою про перенесення засідання комісії та розгляду її документів та конкурсної пропозиції після 15 червня 2021 року у зв’язку з тим, що на даний час перебуває у відрядженні.

          Павлишин Р.А. запропонував взяти заяву Лимич У.В. до відома та призначити наступне засідання комісії на 23 червня 2021 року.

 

Усього- 5 «за»

Проти-«0»

Рішення прийнято.

 

 

 

Голова комісії      ________________________    Павлишин Роман Андрійович

Секретар комісії   ________________________    Панішко Тетяна Іванівна

 

Члени комісії:      ________________________    Винарчик Богдан Степанович

________________________    Верес В’ячеслав Миколайович

________________________  Полумацканич Василь Андрійович

                             

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень